Restaurant selskabslokale københavn

Stemningsfuldt selskabslokale i København – Pluto

Stemningsfuldt selskabslokale i København | Restaurant Pluto

Restauranter med privat spisningi København‎ ; 1. Souls. (84) · Bar, Café ; 2. Keyser Social. (370) · Asiatisk, Thai ; 3. Marv & Ben. (971) · Europæisk, Skandinavisk …

De 10 bedste restauranter med privat spisning i København

De 10 bedste restauranter med privat spisning i København – Tripadvisor

Restauranter · Selskaber og grupper. dk; en. dk. Restauranter · Selskaber og grupper · København. København. Aarhus. Aarhus. Odense. Odense.

Bedste restauranter med privat spisning i København: Se Tripadvisor-rejsendes anmeldelser af restauranter i København, Danmark, og søg på køkken, pris, sted og meget mere.

Selskabslokaler København – Restaurant KöD

Boathouse ligger i hyggelige omgivelser, ud til vandet, med udsigt over Nyhavn og skuespilhuset. Vi ses på Strandgade 85 A, 1401 København.

Charmerende restaurant selskabslokaler midt i København

Selskabslokale – København … Hos Basso København har I mulighed for at afholde selskaber og arrangementer. Vi har et særligt udvalg af selskabsmenuer, og vi …

Hold dit næste selskab på et anmelderost restaurant midt i København, tæt på alt. Få hele restaurantens selskabslokaler for jer selv nu.

Restaurant med selskabslokaler | 600+ lokaler – EventButler

Restaurant med selskabslokaler | 600+ lokaler | EventButler

På EventButler finder du bekvemt restauranter med selskabslokaler, som matcher dine forventninger. ✓ Gratis og uforpligtende ✓ Spar tid og penge

Ærlig mad på mere end 40 restauranter – Madklubben

Ærlig mad på mere end 40 restauranter

Madklubben huser mere end 40 restauranter på tværs af landet. Derudover har vi også både frokostordninger og catering som en del af udvalget. Book bord eller bestil take away her.

BOATHOUSE – Restaurant m. udsigt fra terrassen over …

BOATHOUSE – Restaurant m. udsigt fra terrassen over Københavns Kanal

Boathouse ligger i hyggelige omgivelser, ud til vandet, med udsigt over Nyhavn og skuespilhuset. Vi ses på Strandgade 85 A, 1401 København.

Selskabslokale – København – Restaurant Basso

Selskabslokaler i København og private … – DiningSix

Selskabslokaler i København og private dininglokaler til virksomheder

Skal du bruge et selskabslokale i København? Så lej en af vores restauranter. Så mere her på siden – vi er klar til at tage en snak om dine behov og ønsker.

Selskaber Selskabslokaler | København – Orangeriet

Restaurant Orangeriet i Kongens Have | Selskaber Selskabslokaler | København

Restaurant i Kongens Have. Vi tilbyder også at afholde private selskaber hvor restauranten og terrassen lejes eksklusivt.Vi kan have op til 84 personer siddende i vores havesal. Orangeriet har også et mindre privat lokale til 14 personer.

Keywords: restaurant selskabslokale københavn