Telefonnummer tyskland

Tyske telefonforvalg – Wikipedia, den frie encyklopædi

Tyske telefonnumre som begynder med 15x, 16x eller 17x efter den internationale kode (eller 015x, 016x, 017x i Tyskland) er numre til mobiltelefoner.

telefonnumre i Tyskland – Hjælp – Ferie i Harzen

Ferie i Harzen – telefonnumre i Tyskland – Hjælp

Landekode til Tyskland er +49. Hvis du skal ringe til Tyskland fra Danmark skal du taste 0049 efterfulgt af det lokale nummer i Tyskland. Hvis det telefonnummer …

Tyskland har et andet telefonnumresystem end Danmark. Tast den internationale kode +49, til at komme ind i det tyske telefonnet fra udlandet, efter den følger numret af området og derefter numret af personen du opkalder.

Se landekode til Tyskland – Ringtil.dk

Ring til Tyskland | Se landekode til Tyskland

telefonnummer / kaldenummer / områdenummer for Tyskland er +49 (0049). Hvis du er uden for Tyskland, og du vil ringe til en person i Letschin, , skal du udover …

Telefonkode til Tyskland. Se hvilken landekode du skal taste for at ringe til Tyskland fra Danmark

Områdenummer Tyskland (Telefonnummer / Kaldenummer)

Har et telefonnummer på en i tyskland, men vil gerne finde adressen. > Findes der en tysk side hvor jeg ved at indtaste telefonnummeret, kan få > vist adressen …

Findes der en Tysk Krak/DGS – Google Groups

Findes der en Tysk Krak/DGS

internettet, i stil med eksempelvis Krak/vejviser – i Tyskland! M.v.h.. H. Kris. Anne Lise Kirk Jensen’s profile …

Personsøgning á la Krak – Tyskland! – Google Groups

Personsøgning á la Krak – Tyskland!

Jeg vil gerne i kontakt med en person i Tyskland, men kan ikke, på nettet, finde en side hvor man kan slå personer op. I stil med det vi kender fra krak.dk.

Tysk telefonbog på nettet – Biblioteksvagten

Tysk telefonbog på nettet

14. okt. 2019 — Har du brug for at ringe til Tyskland, skal du huske at bruge landekode +49. Læs, hvordan du ringer til et telefonnummer i Tyskland.

Jeg vil gerne i kontakt med en person i Tyskland, men kan ikke, på nettet, finde en side hvor man kan slå personer op. I stil med det vi kender fra krak.dk.Jeg ved det er lidt uden for jeres område, men jeg vil være taknemlig hvis I kan hjælpe.

Landekode 49 – alt hvad bør vide om opkald til og fra +49 numre

Tyskland telefonnummer liste. Tysklands telefonnummerliste på den seneste postdatabase, kan du nu købe. Vi sælger også dette Tyskland-telefonnummer til en lav …

Internationale opkald med landekode 49 kan være fra flere forskellige lande. Se alt om opkald til og fra telefonnumre med +49 her.

Liste over Tysklands mobiltelefonnumre | Seneste postdatabase

Oversættelse for ‘Telefonnummer’ i den gratis tysk-dansk ordbog og mange andre danske oversættelser.

Tysklands telefonnummerliste er nøjagtig 6 millioner personlige kontaktoplysninger med aktive mobilnumredata fra Seneste postdatabase.

TELEFONNUMMER – bab.la tysk-dansk ordbog – Bab.la

Keywords: telefonnummer tyskland